Forfatter
Tittel Eltefri bakst: gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Eltefri baking er baketeknikken som gir gode resultater uten masse bakgrunnskunnskap, tid eller kjøkkenskapene fulle av spesialutstyr. Deigen røres lett sammen, den heves, så formes den og får litt etterheving, hvis det er tid, før den åker inn i stekeovnen. En enkel vei til sunn og god bakst. Ina-Janine Johnsen har samlet om lag 100 oppskrifter på eltefrie bakevarer, fra kanelboller til brød og pizza med sprø bunn. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 pam 1
*00137395
*008191106 a 00nob 2
*015 $a0574729$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93428-45-9$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.815$zh$223/nor
*096 $a641.815 Joh
*100 0$aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$jn.$0(NO-TrBIB)13020131
*24510$aEltefri bakst$bgjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt$cIna-Janine Johnsen
*250 $a1. utgave
*260 $aStavanger$bFrisk$c2020
*300 $a272 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aEltefri baking er baketeknikken som gir gode resultater uten masse bakgrunnskunnskap, tid eller kjøkkenskapene fulle av spesialutstyr. Deigen røres lett sammen, den heves, så formes den og får litt etterheving, hvis det er tid, før den åker inn i stekeovnen. En enkel vei til sunn og god bakst. Ina-Janine Johnsen har samlet om lag 100 oppskrifter på eltefrie bakevarer, fra kanelboller til brød og pizza med sprø bunn. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aBaking$1641.815$2bibbi$41110853$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*850 $aOVVS
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening