Ole Vig videregående skole

Meny- og spesialkostlære; Restaurant- og matfag [Læremiddel]
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Meny- og spesialkostlære; Restaurant- og matfag [Læremiddel]
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • UTLÅN LÆREBØKER
Emne
Serienummer
  • 2. utg.
År
ISBN
  • 9788258404702
Tilgjengelige
  • 26/27
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*00120671
*007  
*008                       r         0 nob
*020  $a9788258404702$bh$cNkr 290,00
*096  $aUTLÅN  LÆREBØKER
*10010$aInnli/Havang
*24510$aMeny- og spesialkostlære; Restaurant- og matfag$hLæremiddel
*300  $bIllustrert
*440 0$v2. utg.
*653  $aLærebøker
*653  $aVg2 Kokk- og servitørfag
*653  $aRestaurant- og matfag
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Data pager
Data pager
Ex1Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex2Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex3Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex6Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex7Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex8Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex9Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex10Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex11Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER
Ex12Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketUTLÅN LÆREBØKER