Ole Vig videregående skole

Frankrike: maten, vinen og kulturen
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Frankrike: maten, vinen og kulturen
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5944 Fr
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1993
Noter
  • En reiseskildring og en kokebok som presenterer de lokale spesialitetene i distriktene i Frankrike. Med 200 oppskrifter, samt vinlister. Illustrert.
ISBN
  • 82-05-21034-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*00114549
*007  
*008930923s1993           ar         0 nob 9
*015  $bFS
*020  $a82-05-21034-9$bib$c398.00
*025  $a9788205210349
*078  $b31020
*08230$a641.5944$zh
*096  $a641.5944 Fr
*24500$aFrankrike$bmaten, vinen og kulturen
*260  $aOslo$bGyldendal$c1993$g1996
*300  $a272 s.$bIllustrert
*520  $aEn reiseskildring og en kokebok som presenterer de lokale spesialitetene i distriktene i Frankrike. Med 200 oppskrifter, samt vinlister. Illustrert.
*650  $aKokebøker
*650  $aReiser
*650  $ageografi
*651  $aFrankrike
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
02:626Tilgjengelig Ole Vig vgs. Biblioteket641.5944 Fra