Ole Vig videregående skole

Store norske kokeboka
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Store norske kokeboka
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.59481 St
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2000
Noter
  • Boka er ment til bruk i den daglige matlaginga, og har oppskrifter på mat fra norsk og internasjonal matkultur. Den har oppskrifter på supper, forretter, salater, grønnsakretter, pasta, paier, wok-, kjøtt-, fiske- og kyllingretter, desserter og brød. I tillegg inneholder den enkle ernæringsråd og tar for seg krydder og smakstilsetninger. Har register.
ISBN
  • 82-489-0050-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*00112759
*007  
*008000207s2000           ar         0 nob 9
*015  $bFS
*020  $a82-489-0050-9$bib$c379.00
*078  $aKokebøker$b31010
*079  $b310
*08230$a641.59481$zh
*096  $a641.59481 St
*24500$aStore norske kokeboka
*250  $a1. utg., 1. oppl.
*260  $aOslo$bSkolebokforl.$c2000$fFamilievennen forlag$g2000
*300  $a411 s.$bIllustrert$d0 g.
*520  $aBoka er ment til bruk i den daglige matlaginga, og har oppskrifter på mat fra norsk og internasjonal matkultur. Den har oppskrifter på supper, forretter, salater, grønnsakretter, pasta, paier, wok-, kjøtt-, fiske- og kyllingretter, desserter og brød. I tillegg inneholder den enkle ernæringsråd og tar for seg krydder og smakstilsetninger. Har register.
*650  $aKokebøker
*653 1$aNorsk mat
*70010$aLorentzen, Anne Marie$eredaktør
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
02:336Tilgjengelig Ole Vig vgs. Biblioteket641.59481 St