Ole Vig videregående skole

   
De ensomme hjerters bokhandel
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
 • De ensomme hjerters bokhandel
Medansvarlig
Språk
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
 • Dar
Eier
 • OVVS
År
 • 2017
Noter
 • Posy Morland har tilbrakt store deler av oppveksten sin i den lille bokhandelen Bookends. Så dør butikkens eksentriske eier Lavinia. Hun etterlater det hele til Posy. Men forretningen har fatale salgstall, og det blir en hard kamp for at den skal overleve. I tillegg får Posy ufrivillig mye oppmerksomhet fra Lavinias fremgangsrike barnebarn Sebastian. Han blander seg stadig inn, både i virkeligheten og i Posys fantasier. For plutselig formes de første setningene i en romantisk fortelling i hodet til Posy. Og hovedpersonene? Det er greve Sebastian Thorndyke og den sjarmerende miss Morland. Boken gis ut rett i heftet utgave. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
 • 9788205492905
Tilgjengelige
 • 1/1
Venteliste
 • 0 (0)
*00001230nam 22001695 4500
*00129694
*008           a     10nob 2
*015 $a0506892$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a9788205492905$bh.$cNkr 149.00
*096 $aDar
*100 0$aDarling, Annie
*245 $aDe ensomme hjerters bokhandel
*260 $bGyldendal$c2017
*520 $aPosy Morland har tilbrakt store deler av oppveksten sin i den lille bokhandelen Bookends. Så dør butikkens eksentriske eier Lavinia. Hun etterlater det hele til Posy. Men forretningen har fatale salgstall, og det blir en hard kamp for at den skal overleve. I tillegg får Posy ufrivillig mye oppmerksomhet fra Lavinias fremgangsrike barnebarn Sebastian. Han blander seg stadig inn, både i virkeligheten og i Posys fantasier. For plutselig formes de første setningene i en romantisk fortelling i hodet til Posy. Og hovedpersonene? Det er greve Sebastian Thorndyke og den sjarmerende miss Morland. Boken gis ut rett i heftet utgave. Omtalen er utarbeidet av BS.
*700 0$aVogt, Kirsti$eovers.
*850 $aOVVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Vi drømmer alle om den store kjærligheten. Kanskje finnes den der du minst venter det? I den sjarmerende, lille bokhandelen Bookends i Bloomsbury har Posy Morland tilbragt oppveksten blant favorittbøkene sine - romantiske kjærlighetsromaner. Når Bookends' eksentriske eier, Lavinia, dør og etterlater butikken til Posy, har Posy overtatt en forretning i fritt fall. Dessuten har hun motvillig fått oppmerksomheten til Lavinias suksessrike dattersønn Sebastian. Posy får to år på seg til å snu de fatale salgstallene og gjøre Bookends om til den bokhandelen hun alltid har drømt om - en bokhandel fylt av kjærlighetsromaner. Men mens Posy og de ansatte kjemper for at bokhandelen skal overleve, blander den irriterende Sebastian seg stadig inn. Og ikke bare i det virkelige livet, men også i Posys fantasier. For midt i arbeidet dukker de første setningene i en romantisk fortelling opp. Den handler om Sebastian Thorndyke, tredje greve av Bloomsbury, og miss Morland, med de silkemyke, kastanjebrune lokkene.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Ole Vig vgs. BiblioteketDar